產婦可餵可不餵套裝等於產後坐月廿八方

撰文日期: 
2019-07-13
主題相片: 
產婦可餵可不餵套裝等於產後坐月廿八方
文章內容: 

一些即將成為媽媽的顧客朋友,常常查詢產後坐月廿八方保健湯水套裝應該點樣揀選,唔想睇資料,怕睇唔明,又怕揀錯,經常問道:「其實坐月廿八方要買那一款,見到網頁好多字,不如你話我知要買邊款啦 ......」

答案是可以好簡單的,PP-902 產婦可餵可不餵套裝,就是理想的產後坐月廿八方。靈活應用,餵人奶可以飲,不餵人奶又可以飲。自然分娩可以飲,開刀分娩或剖腹生產又可以飲。自己陪月可以飲,請人做陪月又可以飲。
(備註:通俗說的「順產」可以飲,通俗說的「不是順產」或「開刀生」又可以飲。)

若要多些資訊,先從這套裝的網頁入手。睇完「產婦可餵可不餵套裝」的網頁之後,仍然好奇,便再多睇另一網頁 「產後坐月廿八方保健湯水」。

網頁參考
產婦可餵可不餵套裝 前往 ⇨ 按讀 產婦可餵可不餵套裝(產後坐月廿八方保健湯水)
產後坐月廿八方保健湯水 前往 ⇨ 按讀 產後坐月廿八方保健湯水

怡情於 2019-7-13 星期六